• Generale

  Generale

 • Sport

  Sport

 • Filme

  Filme

 • Stiinta & Documentare

  Documentare

 • Desene animate

  Desene

 • Stiri

  Stiri

 • Muzica

  Muzica

Deschide in Ace Player

Antena 3 sursa 1 merge doar in Ace Player.

Cum pot sa vizionez acest canal?
Antena 3

Antena 3

Acum:       Exces de putere

Urmeaza:  

Ce sunt aceste liste?

Close

Aceste liste (temporare) contin stream-uri care functioneaza de obicei in VLC Player. Sunt liste m3u de pe diferite forumuri.

Informatii Sopcast

Close

Descarcă și instalează aplicația Sopcast de aici pentru Windows, pentru macOS, pentru Linux, pentru Android

Pentru Windows 10 descarcă și acest fișier. Fișierele din arhiva zip trebuie extrase în folderul unde este instalat Sopcast. Se execută fișierul "sopcast-protocol-register.bat" cu drepturi de administrator (click dreapta -> Run as Administrator). Folderul unde este instalat Sopcast îl gasiți în "C:\Program Files (x86)\Sopcast"

Informatii Acestream

Close

Ace Player este o aplicație pe baza VLC ce permite vizionarea fisierelor torrent folosinduse tehnologia P2P (peer to peer) pe linga restul de formate care le suporta VLC. Functioneaza doar pe Windows si Android.

Pentru a descărca programul tot ce ai de făcut este să intri pe acestream.org

Informatii VLC

Close

Descarca si instaleaza playerul VLC de aici (in caz ca nu aveti deja instalat)

Pentru Windows descarca acest fisier. Fisierele din arhiva zip trebuie extrase in folderul unde este instalat VLC. Se executa fisierul "vlc-protocol-register.bat" cu drepturi de administrator (click dreapta -> Run as Administrator). Folderul unde este instalat vlc il gasiti in "C:\Program Files\VideoLAN\VLC" sau "C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC"

Pentru macOS descarca acest fisier. Deschideti terminalul in folderul extras din arhiva zip descarcata si executati aceste comenzi ./build.sh urmat de cp -r VLC-protocol-app/ /Applications/VLC-protocol.app